Featured

Тренинг курс "Към успешно бъдеще"

На 27.03.2023 г.  СПГ "Алеко Константинов" посрещна експерти от младежки, публични и образователни организации от Испания, Франция, Унгария, Румъния, Хърватия, Мароко, Киргизстан и Русия.
Посещението е част от дейностите на Институт Перспективи във връзка с провеждането на тренинг курс на тема "Към успешно бъдеще" .
Педагози от гимназията запознаха гостите с програмата ни за Кариерно ориентиране и дейностите, които реализираме. Представихме и различните професионални направления, по които обучаваме в гимназията и постиженията на нашите възпитаници.
Г-жа Веска Николова - Директор на училището проведе среща с г-жа Севги Йоджел - административен ръководител към Регионалната дирекция за образованието в Истанбул. Те обмениха опит и споделиха добри практики за професионалното обучение на младежите и работата по проекти по програмата Еразъм+.
Г-н Ахмед Куитов използва възможността да покани възпитаниците на гимназията в "Младежкото пространство" на организацията, където да се срещнат с експертите и да участват в техните дейности.

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon