Featured

Великденска работилничка за сладки изкушения - първа част

Прекрасните сладурковци от 2 “б“ клас при СУ „Николай Катранов“ с учители г-жа Снежана Блажева и г-жа Валя Георгиева на 4 април 2023 г. бяха гости в работилницата по готварство на СПГ „Алеко Константинов“, която през тази седмица сме превърнали във "Великденска работилничка за сладки изкушения".
Весела глъчка, песни и смях огласиха гимназията. Нашите ученици от професия „Ресторантьор“ посрещнаха малчуганите и бяха техни гидове из кулинарните тайни за приготвянето на традиционно за празника козуначено тесто. Малки и големи приготвиха кифлички и мъфини, които декорираха с много старание и любов. Естествено приготвените лакомства трябваше да бъдат дегустирани. Всички се почерпиха и бяха доволни, че сами са измайсторили великденските сладки изкушения.
Посещението на децата беше истинско забавление. Те заразиха със своите невинни усмивки и весело настроение младите ресторантьори и присъстващите педагози. Всички танцуваха, пяха и рисуваха.
Благодарим на децата от СУ „Николай Катранов“ за това, че споделиха с нас радостта от предстоящите Великденски празници!
Галя Недялкова

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon