Featured

Нашите мебелисти с купа и медали

Пореден успех за Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов"! Нашите момчета Радослав, Стоян и Атанас се класираха на Трето място в Националното състезание "Мебели, стилни мебели и дърворезба" в категория "Стилни мебели". Те се представиха с изработени от тях два продукта: "Скрин-трансформърс", който е предназначен за малки пространства, може да се трансформира в тоалетка, работно бюро и място за отдих и две нощни шкафчета в бароков стил - елегантни и изящни.

Националното състезание "Мебели, стилни мебели и дърворезба" е най-престижното събитие за учебната година, в което ученици от цялата страна имат възможност да покажат знания, творческо мислене и практически умения в сферата на мебелното производство.

Тазгодишните домакини на събитието от ПГ по дървообработване и строителство "Цар Иван Асен II" , Хасково се погрижиха за добрата атмосфера и организация - тържествено откриване и церемония по награждаването.
Нашите момчета си тръгнаха не само с купа и медали, а и с много положителни емоции, нови приятелства и идеи в сферата на изучаваната професия!
Браво на нашите мебелисти и техния ръководител Николай Николаев!
За Ради и Стоян това бе последно състезание, тази учебна година те ще поемат по нов път. Пожелаваме им да се дипломират успешно, да сбъднат мечтите си и да не забравят, че винаги ще са част от семейството на СПГ "Алеко Константинов".
Гордеем се с вас!

Галя Недялкова

Контактна информация

Свищовска професионална гимназия
"Алеко Константинов"

🌐 ул. "Искър" №19, гр. Свищов,
обл. В. Търново, 5250, България

✉️ Е-мейл: info-300819@edu.mon.bg
Стационарни телефони:
📞 0631/60812 - Директор
📞 0631/60851 - Канцелария

🕔 Работно време:
делнични дни от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

 

billboard spg 1

 

 

telefon